Konferens på hotell – så lyckas du

Är det dags att hålla i konferens för företaget? Kanske är det hög tid att planera en ny strategi eller så vill du bara att teamet ska komma närmare varandra genom en social sammankomst? Det finns många orsaker till varför man som företag kan känna att en konferens är läglig, men för att konferensen ska bli så lyckad som möjligt gäller det att planera och hitta en bra lokal. Många väljer att använda sig av hotell för att ordna lyckade konferenser. I Stockholm finns det mängder med bra alternativ.

Här nedan har vi samlat en lista på några av Stockholms bästa konferenshotell. Kom ihåg att först kontrollera så att hotellet i fråga passar för de aktiviteter som du har planerat, samt kan ta emot så många deltagare som ni kommer att vara. Observera att det inte är helt ovanligt att hotellen kan ha svårt att ta emot större grupper människor under högsäsonger. Detta är speciellt viktigt om du vill boka hotell i Stockholm, eftersom trycket i huvudstaden är stort. Se därför till att vara ute i god tid.

Stockholms bästa konferenshotell

  • Yasuragi – Yasuragi Hasseludden har länge varit ett populärt alternativ för konferenser där man vill ha lite extra lyx. Hela anläggningen är i japansk stil och här finns både små och stora mötesrum. Varva konferensen med en massage, ett avslappnande bad eller himmelskt god mat. Många väljer att använda sig av Yasuragi på grund av den lugna, sköna och harmoniska miljön och atomsfären som infinner sig precis när man stiger innanför dörren. Att ha en konferens i en så avslappnad miljö kan vara precis det som du och ditt företag behöver.
  • Gondolen – Vill du att konferensen ska hållas centralt och gärna med stans bästa utsikt är det Gondolen som du ska boka in. Den här restaurangen ligger cirka 25 meter upp och här hittar du mötesrum med utsikt över Mälaren såväl som Saltsjön. Gondolen är ett riktigt bra val för den som vill befinna sig mitt i huvudstaden med klanderfri kommunikation.
  • Ulfsunda slott – På Ulfsunda slott kan ni njuta av god mat och dryck och med en service i toppklass. Här har många konferenser ägt rum genom åren och alla hotellrum som finns på slottet är inredda unikt och individuellt. Det betyder att inget rum är det andra likt. Bestämmer ni er för att ha en konferens med övernattning så kan ni välja de mest lyxiga badkaren, inredning i regnbågens alla färger eller varför inte deras mest romantiska och ljuva rum?
  • Clarion HotelClarion Hotel har blivit ett självklart val för otroligt många företag. Här samlas företag från Stockholm såväl som utländska företag för att ta del av de goda konferensmöjligheterna. Clarion är en av de bästa hotellen för den som söker en bra standard med det där lilla extra och som mer än gärna vill kunna njuta av en god frukost efter en lång konferensdag (och kanske en ännu senare natt i hotellbaren). På Clarion hittar du både stora och små konferensrum, vilket gör hotellet utmärkt för alla olika typer av branscher och som verksamheter.